Praktijkscan – Instructie voor de Coördinator

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Beste coördinator,

De praktijk is aangemeld voor de praktijkscan. Hiervoor is de praktijkhouder een overeenkomst aangegaan met PraQties B.V.
Wij hebben jouw naam doorgekregen als coödinator van de praktijkscan.

Dit is de handleiding met de opdrachten en instructies voor de praktijkscan. Als coördinator zorg je voor de planning van de opdrachten en dat deze tijdig worden afgerond.

Voor het totale traject heeft de praktijk 10 weken de tijd. Daarna stelt PraQties een rapport op dat wordt besproken tijdens een team bijeenkomst.

Inhoud Praktijkscan – instructie voor de Coöridnator:

 

Inhoud Praktijkscan –

 

 

Wat moet je plannen?

 

 

Het is niet nodig/ handig de opdrachten volgtijdelijk af te ronden. Start in ieder geval zo snel mogelijk met het plannen van de Teamopdracht (opdracht 5). Hier is het hele team bij betrokken. Iedereen krijgt hiervoor toegang tot PraQties Academie. Om dit te regelen hebben wij de personeelslijst nodig. Deze lijst vind je bij opdracht 1.
Vul deze lijst zo spoedig mogelijk in en stuur deze daarna op naar info@praqties.nl. Dan kunnen wij ook de overige medewerkers bij de scan gaan betrekken.

Voor de Teamopdracht moet een meetweek gepland worden. Plan deze meetweek dus zo snel mogelijk en communiceer dit naar het team. De medewerkers moeten voor deze meetweek de cursus Efficiënt werken hebben afgerond.
Na de meetweek moet er een teambijeenkomst gepland worden. Hier is een medewerker van PraQties bij aanwezig. Plan deze bijeenkomst al bij de start van de meetweek in overleg met PraQties.

De medewerkers krijgen via PraQties Academie toegang tot het medewerkersonderzoek. Hiervoor vullen zij een online vragenlijst in. En er is als onderdeel van de team opdracht een korte cursus Efficiënt werken.

Heel veel succes!

Esther Gjaltema